pele Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 witam mam n16 komputer typ B, czy mam klimatronik czy klimatyzacje ręczną? jaka jest różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 a na panelu możesz ustawić temperaturę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 mam taki przycisk ac i jak go włącze to pokrętłem mogę ustawić temp. na wyśw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 czyli nie jest ręczna bo w ręcznej reguluje się nawiewem ciepłego powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.