driver_kaskader Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Hej, potrzebuję namiar na zakłąd który mi zrobi ładnie i tanio felgi od 350z mianowicie pomaluje je w 2 kolorach biały+ czarny albo narazie biały a sam reszte domaluje sobie. Gdzie w okolicy Olkusza max Krakowa dobrze robią felgi i jaka cena ? W Rabsztynie wiem ze po 90zł za sztukę piecowo ale średnio im to wychodzi ponoć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Podobno najlepszy jest Czaja: http://www.felgi-naprawa.krakow.pl/ Tylko nie wiem, jak z terminami, bo brat jak się kiedyś pytał to coś ok 3 tyg. musiałby czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBEK1978 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 KAtowice- panewniki i gdzieś w mikołowie dobrze robią ale nie za darmo oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.