habier Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam mam taki oto problem że klima w mojej primerce p11 (1.8 16V 2000 r po lift) zaczeła działać na 4 stopniu a na innych nie działa a dodoatkowo cos si,e poje.... z car audio pomoże mi ktos z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Chodzi Ci o dmuchawę że dmucha tylko na maxa tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habier Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 dmucha tylko na max a na mniejszych wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 poszukaj tematu o płytce dmuchawy, temat poruszany wiele razy, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.