arni1774 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Kochani mam problem nie mogę odpalić auta Nissana Almera tino 2.2DI 2001r na pulpicie świeci sie kontrolka immobilisera Nats ciągłym czewonym świtłem kiedy robię za zapłon - to samo jest na drugim kluczyku - nie wiem co robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubass Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Serwis - uszkodzony immobiliser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni1774 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Serwis - uszkodzony immobiliser no przyczyn może być dużo do diagnosty w poniedziałek daję - kuźwa wydatki sie szykują problem rozwiązny - trzeba było na nowo wprowdzić kody kosztowało mnie to 350 zł w w warsztacie który naprawia tylko Nissany wszelkiego rodzaju w Bydgoszczy - mam nadzieje że problem nie wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.