Coobcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej hej kiedy wam pasuje i kto chętny ?? Ps. Fajnie by było przypiąć temacik i zrobić taką bazę danych wykresów klubowych zetek Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ja jestem chętny, sprawdzimy Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Imprezkę zrobimy, niech więcej zetek się zjedzie Tomek na pewno wpadnie - na niego zawsze można liczyć i zawsze coś nowego wymyślamy w jego przypadku by więcej tego powera jednak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ja bym wpadł ale musze znać termin ze 2 tygodnie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przyszły weekend tak średnio mi w sumie pasuje podleciał bym do Kazimierza na odpoczynek i poupalał na torze w Lublinie, może coś z przedziału 31 albo 1 września ?? No i w sumie nie koniecznie musi być weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wybiera się ktoś dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ja będę o 16, pewnie Yorkish też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A do której godziny można wpadać orientuje się ktoś? Na stronie nie mogę znaleźć godzin otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a o ktorej chcesz przyjechac? podejrzewam ze do 19 z minutami Kuba będzie siedział, ale ja się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Właśnie tak ok. 18:30-19:00 bym dopiero mógł być. Chyba że uda mi się coś wykombinować i uda się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi