bernii Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam mam problem z moja klima, mianowicie chodzi o to ze dzialala i nagle przestala przyjechalem pod blok bylo oka za kilka godzin chce jechac wsiadam i nie dziala. Mam wp11 99r. po lifcie 2.0td. Nie wlanczaja sie wetylatory ani sprezarka, sprezarke podlaczylem na krotko to elektro magnes lapie, we wtyczke z czujnika osuszacza 4 piny zlaczylem na krotko i jeden mostek zalanczaja sie wentylatory na 1szym biegu, w drugie miejsce robie mostek wlanczaja sie na 2 biegu wentylatory i tyle niewiem czy na 3 nie powinna sie sprezarka zalaczyc. Bezpieczniki sa ok pod przekaznikami na krotko zrobilem i wentylatory sie nie wlanczaja. Na zaworku sprawdzalem cisnienie to jest bo mocno psika a nabijalem ja moze miesiac predzej bo bylo troche malo i dzialalo ok. Ma ktos jakis pomysl co jeszcze z tym moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bezpiecznik 40a od wentylatorów i przekaźnik klimy pod maską też sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 hej które przekażniki są odpowiedzialne za ten problem ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoneface Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ktos to juz opisywał i nawet zdjęcia dał. Jak dobrze pamiętam to w puszce z lewej strony komory silnika i od samej góry pierwszy przekażnik po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernii Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 wszystko jest oki i niedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.