Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

rozmiar srub na laczeniu amorka i zwrotnicy

Gość chodyk

Rekomendowane odpowiedzi

Wigan. zabieram sie za wymiane sprezyn, ale potrzebuje nowe śruby bo nakrętka po próbie odkrecenia jest okrągła. Przed wycięciem śrub chciałbym je kupić ale jaki jest symbol/rozmiar ww śrub

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Nissan almera tino 1.8 2002 r

Wigan. zabieram sie za wymiane sprezyn, ale potrzebuje nowe śruby bo nakrętka po próbie odkrecenia jest okrągła. Przed wycięciem śrub chciałbym je kupić ale jaki jest symbol/rozmiar ww śrub

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Nissan almera tino 1.8 2002 r

Przypuszczam że chodzi o zawieszenie przednie jeśli piszesz o zwrotnicy.

Dokładnych danych-rozmiaru śruby nie znalazlem, lecz mam numer katalogowy. Jest tu parę cyferek i może to Ci coś pomoże.

Prt code - 40056X; następnie Part Number 40056-31U00; Replaced: 40056-31U0A....

To są dane śruby bez nakrętki i pasują do każdej Tinki.

Może to Ci się przyda?

Dzięki za info. Znalazłem na ebay ale pokazało ze z USA...

JAkby ktoś znał rozmiar czy rodzaj móglbym kupić ewentualnie jakiś zamiennik albo poptostu zwykle sruby :)

mieszkam w Londynie. szroty sa ale poza londynem. godzinka jazdy minimum... 

znalazlem ww sruby{chyba) na amerykanskiej stronie. jest tylko jakis nr seryjny ale zeby specyfikacja.... to lipa.

a poza tym i tak nie mieli na sprzedaz. szukalem na oficjalnej stronie nissana , nie wiem jak w polskiej wersji strony- angielska jest bardzoubogainie jest nastawiona na tego typu pomoc. sprobuje wyciac sruby i kupiepoprostu ta sama srednice, tylko mam madzieje ze beda wystarczajaco wytrzymale- co myslicie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...