Gość Zarowaaa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam po raz pierwszy na forum. Niestety, piszę w sprawie mało przyjemnej - prawdopodobnie zagubił się cały pakiet dokumentów zawarty w czarnym pokrowcu dodawany w salonie - o ile instrukcje itd. mnie nie interesują, zależy mi na książeczce gwarancyjnej/serwisowej. Pytanie - czy w salonie jest możliwość uzyskania duplikatu takowej książki? Jakie dokumenty musiałbym okazać? (dowód rejestracyjny, faktury itd oczywiście posiadam)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wydaje mi się że nie powinno być z tym problemu,najlepiej zadzwoń tam gdzie serwisowałeś,lub kupowałeś samochód.Mają na pewno Twoje dane i historię samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Samej Karty Gwarancyjnej możesz nie dostać, natomiast będąc posiadaczem dowodu rejestracyjnego, można uzyskać z serwisu całą historię samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ale czy czasem i przypadkiem, nie będzie w jakiejś książce wpisanych kodów np. NATS. Niektórzy wpisują - ku pamięci. A i może adres właściciela tez tam się gdzieś mógł zawieruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zarowaaa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Panowie, cuda - znalazła się. Po 6 przeszukaniu całego domu okazało się, że...leżała tam gdzie dokumenty do innych samochodów, ale tak sprytnie ukryta, że nie sposób ją było dojrzeć. Dziękuję wszystkim za pomoc, na szczęście z dobrych rad korzystać nie musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pać Pan Jak Sie Ukryla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z doświadczenia Wam powiem, że 90% zagubionych kart gwarancyjnch znajduje się zaraz po wystawieniu duplikatu. Ludziom po prostu nie chce się szukać i wolą przechodzić przez procedurę duplikatowania.... W powyższym przypadku koledze chciało się poszukać i problem sam się rozwiązał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.