Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

PRIMERA P11 2.0slx NIE ODPALA MRUGA CHECK

Gość batmuz09

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM! MAM TAKI PROBLEM MIANOWICIE ZGUBILEM KLUCZYK OD MOJEJ PRIMERKI ZAPASOWY NIESTETY PASUJE TYLKO DO DRZWI NIE MOGE PRZEKRECIC NIM STACYJKI WIĘC KUPIŁEM ZESTAW ( IMMO, KOMPUTER,STACYJKA Z KLUCZYKIEM I PŁYTKA Z ZESTAWEM BEZPIECZNIKÓW) PRZEŁOŻYŁEM TO WSZYSTKO I NIESTETY AUTKO ODPALA TYLKO NA GAZIE NA BENZYNIE NIE CHCE ODPALI ALE ZGASNIE NIE DOSTAJE PALIWA NA WTRYSKI. I MRUGA CHECK. POTRZEBUJE POMOCY NIE WCHODZI W GRE ASO NISSANA ANI PODŁĄCZENIE POD KOMPUTER PONIEWAŻ AUTO STOI W DANI A NIE ZNAM TAM NIKOGO TAKIEGO A POZATYM NIE CHCE PRZEPŁACAĆ WARTOŚCI SAMOCHODU. MOŻE KTOŚ MIAŁ TAKĄ SYTUACJE LUB WIE JAK OBEJŚĆ TEN SYSTEM PODŁĄCZYĆ COŚ NA KRÓTKO ZMOSTKOWAĆ NO NIE WIEM CZEKAM NA PROPOZYCJE Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC

Z tego wychodzi, że miałeś inne kluczyki do zamków a inne do stacyjki - często się tak zdarza. I nie miałeś tego wszystkiego zintegrowanego, czyli centralny + stacyjka.

Zestaw bepieczników nie wchodzi w układ - w skład IMO.

To co wiem, to w skład IMO wchodzi, stacyjka /pierścień-antenka/, moduł komfortu i komuter. To są trzy podstawowe elementy które muszą ze sobą współgrać!!!

Są mozliwości ominięcia-usunięcioa IMO, ale tu jest potrzebny elektronik który pogrzebie w kompie samochodu /trzeba lutować-mostkować itd./

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...