ArielVanP Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam Mam okazje kupic replike felg BBS RS rozstaw srub pasuje 114,3 x5 , dwie felgi sa na 8.5 cala szerokie czyli tutaj nie bedzie problemu mysle ze na przednia os idealne , na tylna os 9,5 cala szerokie tutaj sa moje obawy czy sie zmieszcza Offset BBSow to 4.0 (oryginalny w primerze 4.5) 18x8.5 inch with 225/45/18r ContisportContact3 ssr3 runflat tyres (opony sa naciagniete) 18x9.5 inch with 245/45/18r ContisportContact3 ssr3 runflat tyres (opony sa naciagniete) Prosze o pomoc po felgi musze jechac 350km w jedna strone wiec chcialbym miec pewnosc. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 z tego co widze do prostowania musza iść - przynajmniej ta lewy dół raczej siedzial na nich niski profil wiec warto juz na miejscu udac sie do wulkanizatora zeby gumy sciagnal bo bedziesz musial w najgorszym wypadku dolozyc 4 paczki na prostowanie, rant fajny moje plw mają 7" ale ET 35 z obrysem auta są idealnie spasowane więc u ciebie ta szerokość felgi 8,5 i 9 ,5 może wystawac poza obrys auta ale nie koniecznie bo masz inne ET do tego musisz miec pierscienie centrujące i ogólnie mogą ci obcierać o nadkola przy skręcaniu choc nie powinny bo srednica koła różni sie tylko o 8mm więc powinno byc dobrze, jedyne na co cie uczule to komfort jazdy choc u ciebie w irlandii pewnie dziur nie bedzie ja bym kupował najwyzej sprzedasz dalej no i poczekaj n wypowiedzi innych lepiej popatrz sobie tutaj http://www.renaultsafrane.pl/kalkulator.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArielVanP Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 z tego co widze do prostowania musza iść - przynajmniej ta lewy dół raczej siedzial na nich niski profil wiec warto juz na miejscu udac sie do wulkanizatora zeby gumy sciagnal bo bedziesz musial w najgorszym wypadku dolozyc 4 paczki na prostowanie, rant fajny moje plw mają 7" ale ET 35 z obrysem auta są idealnie spasowane więc u ciebie ta szerokość felgi 8,5 i 9 ,5 może wystawac poza obrys auta ale nie koniecznie bo masz inne ET do tego musisz miec pierscienie centrujące i ogólnie mogą ci obcierać o nadkola przy skręcaniu choc nie powinny bo srednica koła różni sie tylko o 8mm więc powinno byc dobrze, jedyne na co cie uczule to komfort jazdy choc u ciebie w irlandii pewnie dziur nie bedzie ja bym kupował najwyzej sprzedasz dalej no i poczekaj n wypowiedzi innych lepiej popatrz sobie tutaj http://www.renaultsafrane.pl/kalkulator.htm komort jazdy i tak mam juz twardy , zawieszenie sportowe FK i troszeczke uglebiony . w moich starych felgach tez mialem pierscienie centrujace na 8 cali byly z oponami 225 na 45 ale poszly do zyda pora na cos nowego komort jazdy i tak mam juz twardy , zawieszenie sportowe FK i troszeczke uglebiony . w moich starych felgach tez mialem pierscienie centrujace na 8 cali byly z oponami 225 na 45 ale poszly do zyda pora na cos nowego niestety za szeroki bbs wystawal za auto , ale wybor padl na felgi z nissana qashqaia z 2008 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 wieje wiochą tyle powiem ja mam takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArielVanP Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 podobne mialem , naprawie wroca spowrotem rant zgiety i do malowania na oponie 40 byly , niestety wymusil mi typ pierwszenstwo i musialem uciekac na pobocze zeby nie bic w niego kamien ja jakis zgiol ... na nowych troszeczke za duzy balon jest ale wyrwalem je za grosze bede mial wrazie cos zapasowy zestaw felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.