MadDog Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam Jestem tu nowy więc jeżeli już ktoś pisał podobny temat to z góry sorki za duplikat Moje pytanie dotyczy głośnego dźwięku przy otwieraniu i zamykaniu centralnego zamka w Almera n16 1.5 z 2001 roku, dodam że to NATS. Może ktoś już zciszał te głośne pikanie ? Pozdrawiam i z góry dzięki za podpowiedzi i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ciesz się że klika. Znaczy że dobrze działa. Są mocne siłowniki i nie mają oporu na wodzikach. Ale o ile pamiętam to kolega podkładał filce na głównym prowadniku siłownika. Bo tłukło mu przy otwieraniu, gdy siłownik się chował. Z tym że to był "chopel astra" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadDog Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No tak ... tyle tylko że nie chodzi mi i sam mechanizm - on działa bez problemowo chodzi mi o dźwięk te "klik-klik" wydobywające się z głośniczka. Może tak bardziej precyzyjnie : Jak wyłączyć dźwięk zamykania/otwierania centralnego zamka? Proszę o porady jak to zrobić !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.