HOOLIGAN0925 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam, posiadam nissana Sunny 1.4l N14 z 1994 roku, nie ma on oryginalnie wspomagania kierownicy, a ostatnio przegladajac oferty na allegro natrafilem na pompy wspomagania do nissana sunny po niecale 100zl, czy istnieje mozliwosc wstawienia jej do mojego samochodu i jaki bylby mniej wiecej tego koszt? Przydaloby mi sie wspomaganie w samochodzie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 wstawiasz bez problemu, do tego co napisałeś, dokupujesz maglownicę, węże i bedzie wspomaganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 wstawiasz bez problemu, do tego co napisałeś, dokupujesz maglownicę, węże i bedzie wspomaganie No i zbiorniczek wyrównawczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 mam kompletne wspomaganie z N14 GTI wymontowałem aby na to miejsce wsadzić zwykłą przekładnie bez wspomagania z wersji 1.4. auto jest do wyścigów wiec im mniej niepotrzebnych elementów tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.