karibox1 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam oto jednostka clariona z kamerą cofania i dvd z bluetoothem. Z lewej autorskie USB do pendrivów. Widać co prawda od dołu przerwę ale jak się siedzi w aucie to to jest widoczne w minimalnym zakresie bo się patrzy na to z góry. Radio kupiłem od 1 wł. za 700 z pocztą. Kamerka z okablowaniem zintegrowana z ramką rejestru 150. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ładnie usb spasowane natomiast radio mi się nie podoba przez tą szparę . Trzeba by jakoś to zamaskować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Właśnie to "jakoś" bywa najtrudniejsze... Może jakaś adaptacja uniwersalnej ramki 2 din? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Bartez możesz zobaczyć moją lodówkę w inym przedmiotowym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Już zobaczyłem ech... to radyjko... dojrzewa we mnie myśl aby audio przerzucić z eMiXa do Xa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.