Gość całka Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam! Mój mikrus przeżył małą stłuczkę i trzeba wymienić mu zderzak. Nie ukrywam że plastiki z allegro nie wzbudzają szczególnego zaufania, ale ciężko mi znaleźć jakiś "oryginał" więc łapię się tego co jest. Mam wątpliwości i stąd moje pytanie. Czy mam pewność że coś takiego http://allegro.pl/nissan-micra-k11-98-00-nowy-zderzak-przedni-czarny-i3450812666.html będzie pasować do mojej micry? na wygląd i model pasuje ale brak doświadczenia powoduje brak zaufania... mój zderzak będę wdzięczna za pomoc i z góry przepraszam jeśli moje pytanie okaże się zbyt prymitywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Odpuść sobie ta zamienniki. Ja na takich poskładałem kiedyś Hondę Accord IV generacji. Już nigdy więcej takiego czegoś nie kupię. Tam nic nie pasuje, szczebelki u dołu po roku stania przed blokiem się powyginały od słońca. Z jednej strony szpara pod lampą na pół palca, z drugiej już na dwa palce. Szukaj i kupuj tylko oryginalny zderzak z demontażu!!! Mimo iż będzie nie w takim jak potrzeba kolorze, to posiada on już podkład i lakier, w związku z czym do kosztów przystosowania go do Twojego samochodu, dochodzi tylko koszt samego lakieru w odpowiednim kolorze. Ten z aukcji, musisz najpierw zagruntować a później lakierować, więc dwie operacje lakiernicze zamiast jednej. Sam dostałem strzał w przód w moją Primerę P12 i niedługo będę kupował zderzak, na pewno nie obejrzę się nawet za tym szmatławcem, kiepskiej jakości zamiennikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.