Gość arti0801 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam, Mam Almere N16 1.6 2004 i taki problem. Zapaliła się kontrolka check engine i gdy odpalam samochód obroty falują i samochód gaśnie ale czasem też falują chwile ruszam jadę kawałek i nagle samochód gaśnie, robi tak nawet kilka razy i tylko gdy jest zimny, a czasem wsiadam i jadę i zero problemu na ciepłym zero problemów ale kontrolka cały czas się świeci. I żeby odpalić samochód po tym jak zgaśnie muszę wyciągnąc kluczyk ze stacyjki zamknąc i otworzyć samochód i odpala od razu inaczej mogę kręcić kilka minut i w końcu odpali. Kasowałem kontorlke przez odłączenie akumulatora ale i tak były te same problemy. Ktoś może coś podpowiedzieć? Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Niech że się pan zlituje a co my panu mamy poradzić bez kodów błędu ?? to nie kontrolka powoduje gaśnięcie samochodu a raczej element przez który ona się świeci zczytaj kody będziesz miał punkt zaczepienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 http://programowanie.opole.pl/archives/1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.