Piegus Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witajcie forumowicze. Już od dłuższego czasu przymierzam się do wymiany siłowników, teleskopów w klapie tylnej. Posidam Primere po lifcie z 2000 roku. Kalma posiada spoiler. Niestey na allegro są różne werjse siłowników a większość z nich przeznaczona jest na klapy bez spoilerów. czy ktos może doradzić? Potzrebuje nowe siłwniki bo aktualne już nic nie dają. załączam link do allegro z siłownikami: większośc ma w opsie że sa bez spoilera, jako że mam spoiler to nie wiem czy mozna je kupic. Czy ktos z Was miał pdobna rozterke http://allegro.pl/listing/listing.php?string=p11&search_scope=category-18715 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Na siłowniku jest napisana wartość mocy siłownika. Poszukaj w swojej okolicy sklepu z siłownikami, nie koniecznie musi być od Nissana i kup o większej mocy aby miał siłę podnieść klapę z spojlerem. Nie kupowałbym na alledrogo bo z używkami bywa różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 możesz szukać na wzór starych siłowników ale.. do wersji ze spoilerem idą siłowniki o sile 740N jak dobrze pamiętam, a jak jest bez spoilera to słabsze siłowniki były.. 670N. ja jakieś pół roku temu kupiłem nowe ale te słabsze bo były coś ok 25zł/szt do klapy ze spoilerem i powiem Ci że już średnio trzymają.. może z rok jeszcze wytrzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 załączam link do allegro z siłownikami: większośc ma w opsie że sa bez spoilera, jako że mam spoiler to nie wiem czy mozna je kupic. Czy ktos z Was miał pdobna rozterke http://allegro.pl/listing/listing.php?string=p11&search_scope=category-18715 Ja mam te od gościa z Katowic, ponad rok i trzymają całkiem niźle. Wciąz jak nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.