expo Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam Wyczytałem ostatnio i nie dawało mi spokoju to ze są ponoć różnice miedzy silnikami 1,9 dci laguny a nissana Silnik laguny ; inna praca inny ton,mniej pali,lepiej się zbiera Czy Japonce coś pokręcili ? Niby ten sam silnik a jednak Wiem ze nissan jest cięższy wiec morze trochę więcej palić gorzej się zbierać . Ponoć są różnice miedzy skrzyniami biegów ? Jeśli ktoś posiada jakaś wiedzę na ten temat to proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sprzęgło i dwumasa na pewno nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 jako byly posiadacz 3 lagun powiem tyle...jednostka 1,9 w lagunach byla dosc awaryjna na poczatku kiedy sie pojawily na rynku...dopiero lifting sprawil ze silnik zyskal lepsze zdanie uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.