karibox1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam czy oparcie tylnej kanapy można dowolnie wymieniać? Chodzi mi o to, że mam bez podłokietnika tylnego a wiem, że są takie z podłokietnikiem i miejscem na szpargały i chciałbym takie mieć. Czy siedzisko będzie pasowało współzamiennie czy lepiej kupować całą kanapę? Czy to w praktyce jest przydatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jesli tylko masz dzielona kanape to powinno wszystko pasowac. Inna sprawa to kolor i stan zuzycia obicia. A przydatne jest, jak wieziesz cos dlugiego (np.sprzet wedkarski ;-)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Właśnie stan znalazłem idealny i kolor też a potrzebuje tego do nart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.