Gość almerka2003 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 wysiadło mi pokretło regulacji temperatury w mojej N16 cały czas leci ciepłe powietrze moze ktos miał cos podobnego czekam na wasze opinie co mogło wysiasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A opór przy kręceniu taki jak byl, czy slabiej albo mocniej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka2003 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 słabiej praktycznie moge krecic i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No to chyba bez rozebrania plastików się nie obędzie. :evil: Coś się up^%$&*lilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka2003 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 mam własnie dosyc takich przypadłosci nismo same duperelki nawalaja wxzesniej głosniki teraz to bede w serwisie to niech robia w koncu jest jeszcze na gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No, ale za to masz lepsze chłodzenie silnika. Całe ciepłe powietrze z komory silnika leci do kabiny, więc chociaż silnik się nie przegrzeje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.