bernii Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam chcialem sie dowiedziec jaka wartos powinien wynoscic kat wtrysku na zimnym i na cieplym silniku nissan wp11 2.0td 90km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 0.89+(-)0.0.8 mierzone czujnikiem zegarowym, ten układ wtryskowy jest bardzo czuły na złe ustawienie nawet o 2o , dlatego radził bym udać się do warsztatu gdzie posiadają lampę stroboskopową do diesli i ustawić to stroboskopem, szybciej sprawniej i dokładniej przede wszystkim, sam mam dostęp do czujnika zegarowego ale go nie używam, wolę podjechać do pompiarza diesli 20min i ustawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernii Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 wszystko spoko tylko ze mam komputer i moge sprawdzic jaki mam kat tylko ze niema w mm tylko w stopniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 możesz rozwinąć myśl..? jaki masz komputer, jak sprawdzasz kąt wtrysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernii Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 launch x 431 i jest tam duzo rzeczy przejrzyscie pokazanych Pisz posty bez cytowania poprzednika and_pec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.