darziel2 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mam pytanko czy da się wymienic tuleję metalowo gumową (w P12 1,8) w zwrotnicy bez jej demontażu . Konkretnie chodzi mi o tę tuleje do której przykrecamy górny wachacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wątpliwe. Takie rzeczy wyciska się prasą. Nie ma tam na tyle miejsca, aby zrobić z nią cokolwiek. Trzeba do tego sporej siły, trzeba do tego odpowiednio ustawić w prasie element. Nie widzę tego za bardzo. Tylko demontaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darziel2 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Pewnie bez prasy sie nie obędzie, myslałem o dorobieniu jakiegoś sciągacza coś takiego jak do sciagania łozysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.