Gość ick56 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Przy gwałtownym hamowaniu lub przyśpieszaniu w zetce, zapala mi się kontrolka ręcznego, a nastepnie espoff i kontrolka trakcji. (Jak na foto) Co to za dziadostwo? Dzięki z góry Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 sprawdz czy nie masz za mało płynu hamulcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Oczywiście, że za mało Problem rozwiązany, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 chyba zaczne brac opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 prawdopodobnie jeżeli masz mało płynu hamulcowego a niemasz żadnego wycieku to świadczy to o zużyciu klocków hamulcowych w bardzo dużym stopniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 podepne sie pod ten temat co by nie zakladac nowego. goraca prosba: czy ktos moglby wstawic fotke zegarów po przekreceniu na zaplon? ktore kontrolki powinny sie zaswiecic? pytam bo z doswiadczenia w komisie wiem ze handlarze wykrecali np check engine jak swiecil itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piecio Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Podeslij na pm numer tel albo adres mailowy to Ci wyślę mmsem albo mailem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.