Dzidziak888 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam mam taki problem. Mianowicie: czy na wolnych obrotach (na postoju) rusza wam się ramię od gruszki podczas butowania???? Bo u mnie nie. Może rusza się pod obciążeniem? proszę o pomoc. odświeżam. Chodzi o sztangę od Wastegate'a Wypowie się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 nie rusza sie na postoju (za male cisnienie w turbo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidziak888 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 O to mi chodziło. Wielkie dzięki. Rozłączyłem wydech przed tłumikiem środkowym i pojezdziłem troche. No i słychac jak zawór się otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.