Przemek07 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam serdecznie i od razu przechodzę do sedna sprawy. Poszukuję i potrzebuję jednocześnie atrap lamp tylnych montowanych na klapę w Nissanie Pulsar N13 (bliźniaczy model Sunnego, najczęściej spotykany w Australii różniący się detalami w zasadzie). Mam Sunnego N13 i nie ukrywam, ale nigdy, ale to przenigdy nie podobały mi się wystające lampy podświetlenia rejki w tym samochodzie. Uważam że jest to szpetne rozwiązanie, jednakże nie toleruję rzeźby i póki co z nimi jeżdżę ponieważ ich totalny brak również nie wygląda dobrze. Jeżeli ktoś ma może pojecie gdzie w Polsce można coś takiego nabyć to bardzo proszę o taką informację. Obojętne czy nowe - chociaż to raczej nie możliwe, czy też ze szrotu. Jednocześnie przyjąłbym też tylny zderzak z tego samochodu, ponieważ ma miejsce na rejestrację w sobie, ale to już mniejszy problem. Niżej fota efektu jaki zamierzam osiągnąć. Z góry dzięki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie chciał bym cię jakoś boleśnie sprowadzać na ziemię, ale z takimi fantami w tym kraju to gorzej niż z uczciwym politykiem Może i gdzieś coś takiego znajdziesz, ale poświęcisz na to tyle czasu i kasy że szybko ci zachcianka przejdzie... Jedynym wyjściem jest szukanie za granicami. I tutaj z pomocą przychodzi internet albo klubowicze mieszkający za granicami (głównie bym się na UK i Skandynawię nastawiał).Przeszukuj portale aukcyjne zza granicy. W dzisiejszych czasach są takie możliwości że możesz znaleźć nawet elementy prosto z Japonii (wiadomo że za odpowiednio wyższą cene związaną z przesyłką)zacznij od Ebay z różnych krajów (co.uk, com, jp itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lestat34 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam. Mam takie lampy,jak jeszcze cię to interesuje daj znać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garygary Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Podeślij fotke na k.garczynski@wp.pl bo ja też jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.