karibox1 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 witam jak sobie poradzić z wycieraczką od pasażera, która słabo zbiera. Trochę dogiąłem ale efekt nie jest wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Kolego wymienić na nową, pewnie się już zużyła. Niestety wycieraczki w naszych warunkach pogodowych szybko się zużywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Mam nową i nic to nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 albo lepsza wycieraczka np valeo lub bosh, albo kup ramię z nową sprężyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 pomyślę z tą spręzyną, może da się stuningować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam Nie wiem jak jest w Xsie ale w BMW mam regulację siły docisku ramienia wycieraczki,może tu też jest coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Nic takiego nie ma. Miałem taki sam problem z tylną wycieraczką, i założyłem całe nowe ramię od anglika. "Nowe" to za dużo powiedziane:), ale wycieraczka działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Rozwiązaniem okazało się spryskanie sworznia ramienia wd40 i przegubów wycieraka. Teraz wyciera dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.