Gość kulik Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A oto i ona http://www.trader.pl/details,131,871552375...20051328481.asp Opis nie do końca oddaje prawdę, jeśli chodzi o moc. Przy okazji. Jak sprawdzić, która to wersja silnikowa? Po numerach silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Bardzo ładna! Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 no slicznotka. tutaj masz identyfikacje numeru nadwozia. chyba powinno byc zawarte chociaz nie jestem pewien (ale i tak Ci sie przyda) http://www.club-nissan.ru/cars/vin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wszystko już wiem 81 kW czyli 110 koników. Ale powiem wam, że idzie jak burza. Przeleciałem nią ze Szczecina do Wawy i wyprzedzanie to czysta orgia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 widze ze ma nalatane 100tys ale ktos dbal o furke ze nawet niewidac zeby miala tyle nalatane .ale furka extra :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Widzielm ja wczesniej, ładna! Gratulacje, mam nadziej że trafiłeś bezawaryjna! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Gratulacje tylko zeby byla bezawaryjna bo to chyba najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Wszystko już wiem 81 kW czyli 110 koników. Ale powiem wam, że idzie jak burza. Przeleciałem nią ze Szczecina do Wawy i wyprzedzanie to czysta orgia :twisted: ściągana z Niemiec ładna , za ile poszła ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ściągana z Niemiec ładna Na pewno nie z Niemiec To są jakieś Skandynawskie tablice. A dla nowego ownera gratulacje i życzę długich lat bezawaryjnej eksploatacji! pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Holenderskie blachy ma fajna sztuka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ale powiem wam, że idzie jak burza. Przeleciałem nią ze Szczecina do Wawy i wyprzedzanie to czysta orgia :twisted: Gratuluje i witam nowa N16 2.2 DI A a co do wyprzedzania to masz racje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Mój ulubiony kolor Chętnie bym swoją na takiego dieselka wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A oto i ona http://www.trader.pl/details,131,871552375...20051328481.asp Gratuluje zakupu i życzę bezawaryjnego użytkowania. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 gratulacje!! ladne cacko!! zycze zawsze szerokiej drogi, plytkich rowow i gumowych drzew!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi