nissterr Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jako że moje progi były całkiem przegnite mam wstawione z profilu 3mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pltz Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nissterr, sorry za offtop, ale czym masz pomalowany samochód? Raptor? Bardzo mi się podoba taka struktura i trochę mnie korci... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Całość raptorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) swietny efekt po lakierowaniu (ja raptorem tylko zderzaki robilem, mialem w palnie bude ale troche kasy trzeba na ta chemie dac) i swietne progi, sam wszytsko spawales? czy profil 100x50x2 moze byc wykorzystane jako prog? Edytowane 6 Października 2016 przez chudy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 W zaprzyjaźnionym warsztacie mi zrobili + kompleksowe naprawianie i spawanie całej budy i podwozia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pelepele22 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Siema Nisster masz może zdjęcia podczas wycinania progów. Jestem posiadaczem tego autka od wczoraj i planuje wymienić progi ale nie wiem w którym miejscu ciąć z góry zaznaczam, że to bedzie moja pierwsza taka operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 w temacie "podloga terrano" na dole pierwszej strony masz 2 fotki jak u mnie wycinalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 U mnie było cięte aż znalazła się zdrowa blacha ;p Na którymś zdjęciu powyżej przy otwartych drzwiach coś tam widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi