TU-134 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 panowie; podpowiedźcie ,gdzie znajduje się filtr oleju ,bo jak podniosłem maskę to go nie widzę ,podejrzewam ,że jest gdzieś pod spodem ? interesuje mnie jeszcze czy jest on cały wkręcany czy do wymiany tylko wkład no i czy jest sporo kłopotów z wymianą ? bo skoro będzie z dołu to wymiana może być doąść kłopotliwa. moje auto jest z lutego 2003 ,2,2 DCI ,136 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 po prawej stronie silnika. Patrząc od strony koła jest zaraz za osłoną plastikową nadkola. Dojście raczej dobre, plusem jest to że jest w pionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 byłbym wdzięczny za foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 po prawej stronie silnika. Patrząc od strony koła jest zaraz za osłoną plastikową nadkola. Dojście raczej dobre, plusem jest to że jest w pionie. Dodam, że ta osłona jest na kilku zatrzaskach i łatwo się zdejmuje by mieć lepszy dostęp do filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 jakiś pomysł na odkręcenie? Długi i gruby śrubrokręt czy da radę kluczem do filtra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Spokojnie kluczem od filtra.Dostęp jest bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 kurde,dalej "nie kumam" ? z prawej strony jak stoję przodem do auta?,bo patrzyliśmy razem z kolegami i nie możemy namierzyć tego filtra.zdaje się ,żę wychodzę na niezłego "bałwana" ale jest mój pierwszy japończyk i co róż to mnie zaskakuje technicznymi rązwiązaniami,napiszczie mi dokładnie tak jak dzieciakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Za przednim kołem od strony pasażera.Skręć kierownicą w prawo,nachyl się i popatrz za koło.Tam znajduje się zaginiony filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 dzięki ,teraz już na pewno znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.