akara Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jak wcześniej czytałem na tym forum wielu kolegów szukało nakładki na pedały do Terrano. Koledzy jest okazja! Oto co znalazłem na allegro:Nakładka pedał sprzęgła Nissan Terrano X-TRAIL 14zł. Linkdo tych nakładek:http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Nak%C5%82adka+peda%C5%82+sprz%C4%99g%C5%82a+Nissan+Terrano+X-TRAIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam, cena nawet dobra lecz ja znalazłem na giełdzie samochodowej ( Grójec/Słomczyn ) stoisko z wyrobami gumowymi ( odboje, chlapacze, wieszaki tłumika i inne pierdoły ). A na stoisku piekne nakładki na pedały nie wiem do czego dedykowane ( wzór coś takiego \\\\I//// ) zapłaciłem całe 4zeta za dwie sztuki i pasują super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.