yogi Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jaki powinny mieć odstęp elektrod te świeczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacbar Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 nie ma znaczenia jakiej marki są świece, wg istrukcji dla twojego silnika przewidziana jest przerwa 0,8 mm więcej rzeczy na temat obsługi primery dowiesz się z "Poradnika obsługi i naprawy nissana primery" www.redmoon.pl/product_info.php/cPath/1_32/products_id/807575?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 mam ten poradnik ale u wujka w garażu i niewiedziałem jaki jest odstęp i stąd moje pytanko. Przepraszam za głupi wątek. Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A własnie! Co to są za świece? Polecany przez forumowiczó mechanik/właściciel warsztatu montuje w Nissanach świece Denso. Twierdzi, że NGK się skiepściło i są robione we Francji, a to już nie to samo co oryginalne NGK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rachel Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Osobiście jeżdżę na Denso - zrobiłem ok.20 tys.km i po sprawdzeniu są w idealnym stanie. Dodam tylko że jeżdżę na lpg. Na razie nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 także polecam Denso!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja na przykład jeżdzę na NGK i nie mam problemu. Jeżdze na gazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.