bebzunnet Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam Jestem nowy na forum i świeżym posiadaczem X-traila 2006r 2.2 dCi. Pojawił mi sie problem gdzieś z tyłu auta słychać wycie przy energicznym ruszaniu w trybie napędu AUTO a wczoraj wymieniłem oryginalny olej w reduktorze. Czy ktoś ma jakies obiekcje co to może być albo jak to opanować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wycie pojawiło się po wymianie oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A mamy reduktor w X'e ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A mamy reduktor w X'e ?. ja już się przyzwyczaiłem że wszyscy przekładnie kątową nazywają reduktorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzunnet Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 po wymianie oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No to zacząłbym od sprawdzenia co jest wlane oraz czy we właściwej ilości. Inna opcja to że został ruszony wał lub uszkodzona podpora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzunnet Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ok sprawdzę i dam znać. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.