Gość Ilmazurek Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam. Mam problem z odpalaniem tzn. jak próbuję odpalić to zawarczy i nic za którymś razem zapali bez problemu albo jak auto rozgrzane to też bez problemu. Mam też problem z przełączaniem się na gaz tzn. Gdy mam problem z odpalaniem to jak czasem odpali to gdy przełącza się na gaz gaśnie. Proszę pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Objawy zalewania gazem (puszcz reduktor lub wtryski). Na początek zakręć gaz w butli, wypal gaz aż nie będzie chciał jechać i gasł po przełączeniu. później wróć do nas z informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ilmazurek Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Już wszystko ok. Pojechałem do mechanika i okazało się że to bendix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Już wszystko ok. Pojechałem do mechanika i okazało się że to bendix. A co bendix do gaśnięcia silnka w chwili przełączania na gaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ilmazurek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No mechanik tak powiedział wymienił to i hula teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Najważniejsze że jest ok. i wszystko hula. I zrobione przed zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.