Gość manfred.u Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 poszukuje urzywanej i nie drogiej przetwornicy do P12, albo porade gdzie moge jej szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Najprędzej Allegro. Ja będę miał przetwornicę, ale dopiero pod koniec tygodnia, bo zmieniam moje ksenony. Pisz, jaka to jest niedroga przetwornica, to Ci napiszę czy się dogadamy, czy raczej wystawię całe lampy na Allegro. Ogólnie, będą do sprzedania dwie kompletne lampy za kilka dni. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToArizona Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 mam jedna sztuke ile chcesz zaplacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mironig Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mooze to w jakiś sposób Ci pomoże: forum.nissanklub.pl/index.php/topic/90244-p12-przetwornica/ Mi udało się uratować w ten sposób dwie przetwornice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.