jarlew Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam Chodzi mi o śrubę na której alternator "buja się". Zgubiłem nakrętkę, śruba wysuneła się ale nie wypadła bo nie miała takiej możliwości, zaparła się o błotnik. W sumie potrzebuje nakrętkę na tą śrubę, nie wiem czy jest oryginalna BO: jest na niej drobny gwint, jest to M10. Czy ktoś wie jaki tam jest gwint?? M10x1 czy może M10x1,2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ale tam chyba jest nakrętka z takim płaskownikiem na końcu zawiniętym żeby się całość zaparła o obudowę jak odkręcasz / wkręcasz śrubę.. co do gwintu to mogę sprawdzić Ci wieczorem jaki idzie przy 2.0td, może to samo jest u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Sprawa teoretycznie blacha, gdyż na każdym szrocie nakrętkę znajdziesz. Tylko pytanie, jaka tam faktycznie jest śruba? Ale i w sklepach żelaznych też dokupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 temat załatwiony, nakrętka M10x1 ale jak by nie kumpel z wątłymi rączkami to bym nie dał rady. dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.