Misiorex Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam.Mam pytanie wymienialem w tamtym tygodniu wysprzeglik w p12 2004r 1.9dci.Jechalem od mechanika i chcialem przetestowac jak chodzi.Po dodaniu mocno gazu na 1,2,3 biegu auto gasnie.Przy normalnej jezdzie po miescie czy na autostradzie auto zachowuje sie normalnie.Problem pojawia sie przy mocnym nacisnieciu gazu(prawie do podlogi).Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sami77 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 a na jałowym biegu jest tak samo? Powiedz jeszcze czy auto gaśnie momentalnie czy po prostu się jakoś dusi i wtedy gaśnie? Jak masz możliwość to podłącz samochód pod komputer. Problem może leżeć np. po stronie pompy wtryskowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiorex Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Auto zostawilem dzisiaj u mechanika.Wydaje mi sie ze momentalnie gasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sami77 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Daj znać co tam się zadziało, jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jak wyjmowal skrzynie to mogl nie dopiac wtyczki przy czujniku polozenia walu korbowego , ktory akurat miesci sie przy skrzyni biegow albo naderwal jego przewody- tam najpierw poszukaj , ty lub mechanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiorex Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam.Auto gasnie dalej.Przy okolo 4000, posprawdzali wszystko.Wymienili czujnik cisnienia paliwa.Mowil mi mechanik,ze jeszcze wymieni listwe o ktorej nie mam zielonego pojecia.Moze to pomoze.Macie jakis pomysl? Witam.Auto jezdzi normalnie.Przedmuchali listwe i inne mozliwe zeczy cos od paliwa(nie znam sie wogole na tym) .Sami nie wiedza co konkretnie bylo przytkane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.