Gość Bazyl021 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam taki plan sobie zamontować skrzynie basową ze wzmacniaczem do mojej micry tylko mam pytanie jakich wymiarów mogę skrzynkę zamontować ?? Nie chodzi mi żeby zajmowała cały bagażnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A nie wpadłeś na pomysł, żeby samodzielnie to wymierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bazyl021 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A nie wpadłeś na pomysł, żeby samodzielnie to wymierzyć? Bym to zrobił ale jestem za granicą i chciałbym sobie zamówić sprzęt przed moim przyjazdem do polski ale właśnie nie wiem jakich wymiarów mogę skrzynkę tam wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.