pociskpl Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam serdecznie Muszę zamówić wujkowi alternator ma primerę z 2001 roku z silnikiem 2.0 td. Zauwazyłem, że akurat do tego silnika jest mało ofert alternatorów i sa stosunkowo drogie. Czy od alternator pasuje od jakiś innych jednostek? I mały bład w temacie -sedan nie kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 a co się stało z tym alternatorem że trzeba wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu276 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 ja założyłem z p10 2.0d. podobno mają lepsze chłodzenie i są trwalsze. trzeba tylko uciąć kawałek wałka na którym jest pompa wakum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Tylko w 2.0td jest 90A a altek w 2.0d z p10 ma 70A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu276 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie mam problemu z niedoładowaną baterią a już ponad rok mam założony altek z p10. Tak naprawde sugerowałem się ceną i dostępnością używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.