Gość soulfly Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Witam Dostałem od kolegi karte sd 2012 do nawigacjii (stara karta 2010) , po wyjęciu starej karty i włożeniu nowej, pokazuje się ekran na krórym jest napisane o starej wersjii i o nowej na karcie która wlożyłem, ale nie moge uaktualnic(przycisk jest nie podświetlony nie mozna go nacisnąć) jest tylko przycisk anuluj do wyboru. może ma ktos pomysł jak to rozwiązać. Edytowane 10 Października 2013 przez soulfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 w 2011 chyba aktualizacja softu przeszukaj ten temat dla pewności może dlatego nie możesz wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soulfly Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Głupia sprawa ,ale wlasnie przyjrzalem sie i nowa karta napisane ma "connect2". To chyba dlatego nie bedzie dzialala, na mojej starej jest napis "connect" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No to na 100% nie będzie działać. To najnowszy system Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan_japan Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A tak w temacie to jaki jest aktualny update map?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 http://www.navigation.com/Qashqai_2012/nissan-eu/catalog/en_GB/EUR/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czyli cały czas są mapy wydane latem 2012. O ile dobrze pamiętam. 800 zł za mapy sprzed 15 miesięcy. Mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tak wersja E cały czas i ciekawy jestem czy po wejściu connect 2 zapomną o starym systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzywka44 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 A ja mam inne pytanko a mianowicie od którego rocznika montowane jest connect 2? Mam qq z 2012 roku ale karta wsadzona z 2011 tak więc na dzień dzisiejszy mapy mało aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 NC2 będzie w nowym modelu QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi