Gość swinkagruba Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile kosztuje (orientacyjnie) wymiana regulatora napiecia alternatora wraz z sama częścią w nissanie sunny n14 2.0d rok produkcji 1994. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 150zl tyle ja placilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ja za regulator napiecia , diody i robocizne zaplacilem 230 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ja za regulator napiecia , diody i robocizne zaplacilem 230 zł to musze przyznac ze niezle ktos cie orznal ja 4 lata temu placilem 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ja za regulator napiecia , diody i robocizne zaplacilem 230 zł to musze przyznac ze niezle ktos cie orznal ja 4 lata temu placilem 250 byc moze i tak ale zauwaz ze dochodza tam jeszcze te 2 diody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swinkagruba Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 a czy alternator w tym modelu nie jest połączony z pompą wodną czasami. Czy tez mozna go zdemontować oddzielnie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 nie ale tloczy olej odczepiasz przewody zatykasz i nic nie leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.