Pawiuu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wtiam mam problem prawe przednie kolo piszczy po zdemontowaniu tarczy,klocków na podniesionym aucie przy kreceniu piasta wydobywa sie z okolicy piasta/przegub taki gumowy pisk moze ktos spotkal sie z podobna usterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Miałem tak samo, jeździłem przez 2 lata i też nie mogłem dojść. Nie pomogła nawet wymiana łożyska piasty (chociaż wymieniałem nie z powodu pisku, a po prostu się rozpadło). Pisk ustał dopiero po wymianie całej zwrotnicy znowu z łożyskiem. Do dziś nie wiem co było przyczyną, ale nic groźnego się nie działo ani nie postępowało to dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar64 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 U mnie tak piszczało.pomogło polanie olejem simeringu od strony zwrotnicy.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.