gwizdek10 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam, tak jak napisałem w temacie, sprawa jest taka, iż w mojej primerce gdy odpale jest wszystko ok do momentu gdy rusze i za ok 100m samochod nie ma sily jechac na paliwie i gaśnie, samochod ma instalacje gazowa na ktorej jest wszystko ok ale cos ostatnio nie ma takiej mocy jak kiedys. W Aucie wymienionona zostala pompka paliwa, filt paliwa, przeplywomierz oraz monowtrysk więc pieniadze poszły w bloto bo moje części sa sprawne w 100% Prosze o pomoc, pozdrawiam i z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 zakręć butlę od gazu wyjeździj gaz i wtedy zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwizdek10 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 to juz bylo testowane, musieli mnie holowac na stacje po gaz hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 podłącz manometr i sprawdź ciśnienie w układzie, powinno być 2,45 jak będzie OK, to sprawdź jak zacznie mulić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwizdek10 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 pompa jest ok i cisnienie tez, a zawor egr nie ma nic z tym wspolnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 a zawor egr nie ma nic z tym wspolnego ? a jest u Ciebie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwizdek10 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 tak ii teraz z gazem cos sie dzieje jak na paliwie ,moze to przez to to jest ten zawor zaslepiłem dzisiaj egr i to samo ja juz nie wiem co to moze byc;/ pomoze ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.