haczepsu Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 II 2,4 benz/lpg mam problem z moim sprzęgłem mianowicie przy wkleszczaniu pierwszego biegu a w szczególności wstecznego mam problem i zgrzyta muszę do samej podłogi wdusić pedał i to nie zawsze daje rezultat , dodam że regulacja na pedale jest do konca a układ odpowietrzony , co może byc powodem tego i czy jest jakiś sposób zeby to wyregulować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja u siebie miałem podobne dolegliwości i niestety pewnego razu nie mogłem wysprzęglić biegów. Posypał się docisk i to mocno... o dziwo tarcza była jeszcze w miarę OK ale i tak wymieniłem komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) wi ic mają wyprz na komplentne sprzęgła exedy po 500zł i wysyłka gratis do t2 27 NSK2087 nabylem własnie jedno do swojego kolorowego silnika Edytowane 16 Października 2013 przez hugh_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 o kolego nie ma takich za 500 do 125 koni kosztuje 1500 prawie tak jak nie ma w sprzedazy juz prawie sprzęgieł luka i sascha dla tego modelu mówie o oryginałach za 500 przyjdzie China Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 mysle ze to może byc 240 mm napewno nieaktualne do 27 tdi jest 250mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 no to niech ktos nie mówi ze kupi za 500 dobre sprzęgło ja zamówiłem luk za 800 miało byc oryginał przyszło jakieś waleo w pudełku co mi mówili że będzie luk nie brałem podruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 o kolego nie ma takich za 500 do 125 koni kosztuje 1500 prawie tak jak nie ma w sprzedazy juz prawie sprzęgieł luka i sascha dla tego modelu mówie o oryginałach za 500 przyjdzie China to nie zenek z pod miedzy tylko sensowna firma przyjdzie co kupiłem napisałem co prawda 27 anie 27i wiec chodziło o 101KM no to niech ktos nie mówi ze kupi za 500 dobre sprzęgło ja zamówiłem luk za 800 miało byc oryginał przyszło jakieś waleo w pudełku co mi mówili że będzie luk nie brałem podruby mówię ze jest wyprzedaż normalne exedy koło 1k kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 masz do mojego kolego jak po1 tys to 3 sztuki kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 tez zamawiam luka oryginal 1400 nie wiem czy dostane w Polsce brak ,exedy tez nie dostepne jak nie dostane to zamawiam nissana w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 masz do mojego kolego jak po1 tys to 3 sztuki kupie ja tego nie diluje i nie mam nic wspólnego z ta firmą po prostu regularnie przeglądam strony co jest na wyprzedaży, tak jak ostatnio upolowałem oryginalne nowe klocki nissana za 30zł trzeba szukać zgadza się dario dlatego wziąłem exedy, wcześniej jako wersje oszczędną planowałem aisin ale trafiło się moim zdaniem lepsze więc nie będę wnikał, podejrzewam że jest wyprz bo mają zamiast nr nissan podany nr forda i nikt nie może tego znaleźć na stronie trzeba szukać po nr części wtedy na ogół jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ale są lepsze valeo ponad 1000tys jakie kupowales 250 exedy to ponoc jak pytalem brytyjskie bylo w jednym sklepie jest za 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 dzwonilem nie wiem ale exedy bylo za 1500 inter cars nie ma w sprzedazy do terano 2 2,7tdi łatwo nie jest kupićdobre śrzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 mysle ze nie ma ich tydzien temu dzwoniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 w ic firmy maja niesamowite zniżki też często kupuje na znajomego on ma zysk i ja mam zysk i jeszcze ic na tym zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 jutro spytam tam ponownie jak nie przywiozą mi za granicy luka czekam tydzień, moze tam bylo ale za wyższą cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haczepsu Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) to trochę mnie zmartwiliście ale sprawdziłem na stronie podanej przez kolegę dario88 i do benzyniaka wszystkie komlety LUK , VALEO ceny oscylują około 800 zł za komplet to jeszcze nie tak zle ,tylko ta robota Edytowane 16 Października 2013 przez haczepsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 kolego Dario niestety w tym sklepie nie ma tych sprzęgieł exedy błedy na stronach ,dostanie dobrego graniczy z cudem , luk ponownie valeo nie brałem i to za 1400 pudełko tylko luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wątpie ze bedą mieli nie opłaca sie produkowac do tych aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratusome Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Regeneracja to głupi pomysł, przekonało się o tym już kilku moich kolegów. Chyba, że przerobisz je na spiek albo organiczny materiał. Tylko najlepiej zapytaj tych, którzy jeżdżą na spieku, czy to jest takie do końca komfortowe, bo ja jeździłem takim autem i dla mnie komfortowe to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Mówiłem ze nie ma sprzęgieł dobrej jakosci zamawiam z serwisu z tą regeneracją to jest niezły pomysł jezeli ktos zrobi z pojęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Może być valneło niedawno wymieniałem w cabstarze i takie było, auto od nowości w firmie, tylko może być różnica w jakości zależnie od fabryki no chyba że małe żółte ludziki podrabiają bo oni podobno jeszcze bigosu nie podrobili a tak piza tym wszystko. Wracając do tematu nowe założyłem Aisin mają porównywalne przebiegi przy jeździe po czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 przyjdzie nissana a co bedzie trudno powedziec ale firma robi do tego auta, jest jeden numer katologowy za około tydzień przyjdzie z Amsterdamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 a nie sprawdzałeś czy ci w ic ściągną na zamówienie ? tylko trzeba z centrala załatwiać a ja mam swoje sprzęgło wszystko made in japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 twoje mozna kupic mojego nie na zamówienie ale tylko z serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Gdzieś pisałem... żadnego valeo, zrobiło u mnie 15 tys km i się dosłownie wysypało. Aisin już robi 30 tys km a jest używane znacznie ciężej... Valeo padło podejrzewam od reduktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi