Gość Domin71 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nissan Sunny b11 traveller Rok produkcji 1985 silnik: 1.7d zawrotne 54 km przebiegu ma 266 tyś. także ledwo dotarty . W 1986 r kupiła go moja babcia za dolce i tak już został w jej posiadaniu do dnia aż stwierdziła, że z jej wzrokiem daleko nie zajedzie. Auto stało przez rok ponieważ zgasł i nie chciał odpalić, więc stwierdziłem że się nim zajme, co by nie trafił na żyletki. Wymieniłem świece, wszelkie filtry i reszte tego typu rzeczy i auto odpala już od kopniaka. Zostało do zrobienia jeszcze kilka rzeczy typu urwane lusterko prawe, ale to już kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No proszę Perełka się zachowała Musisz go troche dopracowac bo tak z zewnątrz nie zachęca Ale jak będą chęci to wynik będzie pozytywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Pięknie, mój pierwszy to takie samo b11 tylko 1,5benzyna i trochę inny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 chłopie!Dbaj i nie bój się kosztów, toż to perełka (chciałem pisać nieoszlifowany diament, ale bym chyba przykolorował)W każdym razie przywróć go do stanu idealnego i ciesz się za***istym klasykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Autko zacne, mam nadzieję, że zobaczę je na którymś z comiesięcznych spotów - info na PW poszło. Szerokości i bezawaryjności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domin71 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kilka nowych zdjęć, w tym ze środka Niestety dzisiaj autko za niemogło ;/ myśle że szczotki rozrusznika już się skończyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Błahostki Chociaz w tak leciwym aucie co rusz cos się bedzie działo dodaj więcej zdj środka bo wygląda zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Z zewnątrz taki sam, ale mój miał inną deskę i kierownicę. Zdjęcie marne, ale tylko takie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.