Gość Kanter Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam was serdecznie. Jestem posiadaczem Nissana Primera P11 z 1998 roku. Silnik 2.0 16V +LPG skrzynia automatyczna. Auto posiadam od 3 dni i mam kilka pytań. Jeżeli nie trafiłem z działem to proszę mnie przekierowac na odpowiedni. Jestem nowy na forum i nie wiem co gdzie i jak, więc proszę o wyrozumiałość. O to kilka pytań: Jak sprawdzić olej w skrzyni automatycznej w tym nissanie? Jak się wymienia podświetlenie biegów ? Dziękuję i pozdrawiam. p.s Zdjęcie nissana w załączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Masz bagnet w skrzyni. Z tego co pamiętam trzeba podważyć cały ten plastik gdzie jest popielniczka zapalniczka i gałka zmiany biegów. Żarówka W5W jak dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kanter Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Na ciepłym czy zimnym silniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 najlepiej na zimnym. Pamiętam, że na miarce jest oznaczenie hot i cold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kanter Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 w większości na necie piszą że na ciepłym. Już nie mam pojęcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 no to zmierz na ciepłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.