lukee84 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 witam, czy jest ktoś kto ściemniał primere p11 kombi, nie wiem ile folii kupić żeby przyciemnić tył (szyby w drzwiach z tyłu i cała reszta za nimi łącznie z tylnią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A może - przyciemniał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 A może - przyciemniał? a jakie to teraz ma znaczenienie? dla Ciebie przyciemniał a dla mnie ściemniał. znasz odpowiedź na mój temat to odpisujesz, po co tworzyć zbędne wpisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 a jakie to teraz ma znaczenienie? dla Ciebie przyciemniał a dla mnie ściemniał. znasz odpowiedź na mój temat to odpisujesz, po co tworzyć zbędne wpisy Kolego ma znaczenie bo ściemniać można w pracy lub może się lusterko ściemniać. A przyciemniać można szyby. Sciemnia się coś co później wraca do pierwotnego koloru a przyciemnione już nie wróci samo. Taki o słowotwórczy wywód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Odbiegając od słowotwórstwa i pochodnych, najprościej zabrać miarkę do samochodu i pomierzyć szyby + trochę zapasu. To najszybsza i zarazem najpewniejsza metoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.