P11-2001 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam mam problem z moją primerką mianowicie chodzi o brak mocy powyżej 3-3.5tys jadąc na 5biegu dodaje gazu i nic się prawie nie dzieje prędkość MAX 140km i nic dalej jak by jakaś blokada była Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Temat wałkowany i to nie raz. Na górze po prawo masz wyszukiwarkę. Tematów znajdziesz dużo. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11-2001 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem przepustnice wymieniłem sada wymieniona EGR ominięty i też nic Czytałem parę postów i zastanawiam się czy brać się za rozrząd ale czy to coś da ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiuu Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A przepływomierz sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11-2001 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 wymieniałem na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.