Marcinnn Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witajcie, mam do kupienia za śmieszne pieniądze radio z nawigacją z 2012 roku. Wiem, że ta nawigacja jest słaba, ale bardziej chodzi mi o wyglad. Ten egzemplarz jest zupełnie pusty, oprócz kodów nie ma nic, żadnych kabli, przejściówek, anten itd. Czy bez problemu zamienię to radio, które ma teraz na to znawigacją? W szystko będzie działac? Czy muszę coś dokupić? Nie znalazłem infoamcji w innych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Na pewno musisz dokupić antenę gps do QQ. Instalacja powinna pasować bez przeróbek. Więcej niestety nie pomogę bo zakladałem u siebie dedykowane radio (nie oryginalne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.