pablogit Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 witam Chciałem zakupić interfejs diagnostyczny do N15 i trochę mam zagadkę, bo na alledrogo trochę tego jest i weź tu bądź mądry i dobierz taki, żeby działał. Możecie polecić jakieś rozwiązanie ? Czy się podpinacie i z jakiego oprogramowania korzystacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster1010 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja do swojej n15 hb 97 podpinam się consultem, mam taki na usb z firmy http://www.plmsdevelopments.com/, a soft to albo nissan data scan albo ecutalk ( darmowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anddan Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Gdzie to kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.