sucharski Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Chciałbym kolegów prosić o pomoc, nie moge sobie poradzić ze zdjęciem spojlera w mojej almerce.. chodzi mi głównie o wymontowanie lampy stopu gdyż przepaliło się kilka żaróweczek.. są tam jakieś magiczne śrubki, albo ew. zatrzaski? niżej sprzęt który trzeba rozebrać! heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Naprowadź mnie bo nie wiem Mam dylemat co trzeba rozebrać ? Dziewczyne czy samochód :jump: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharski Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Z dziewczyną sam świetnie sobie daje rade!heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.