manix Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 "Jeśli miał bym forsę kupić orginały " Ja kupiłem oryginały,po negocjacjach w ASO ,za 184zł -tył 231zł przód.(jurid) Wymiana w cenie przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) A mi liczyli w aso przód-250 tył- 236 zł =486zł A w Iparst kumplecik TRW, przód z tyłem -257zł Manix kupiłeś orginały, a jakiej firmy jest tył z aso ?? Edytowane 31 Października 2013 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Teraz mają promocje na wiele artykułów kupony rabatowe do wydrukowania(mi przysłali)o ile pamiętam to jurid(z przodu na pewno) Edit: Jakie klocki , to zależy od systemów hamulcowych.Ja mam przód i tył inne akebono i sumitomo Edytowane 31 Października 2013 przez manix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi